Forside      Bøger      Artikler      Det nye verdensbillede      Kontakt

Intuitiv Ledelse

 

Beskæftiger du dig med det, du har lyst til?   

Ved du hvad du inderst inde »af hjertet« har lyst til?   

Er dit liv meningsfyldt?   

Oplever du, at du selv skaber dit liv? 

 

Hvad enten det drejer sig om organisationer, medarbejdere, ledere, selvstændige eller privatpersoner er ønsket grundlæggende at opleve meningsfuldhed, arbejdsglæde og livskvalitet.

Forfatteren tager udgangspunkt i sit eget liv og sine personlige og erhvervsmæssige erfaringer med at anvende Intuitiv Ledelse til at skabe disse livsværdier. 

»Kunsten at gå på vandet« beskriver og giver forståelsen af et nyt verdensbillede, hvor alt er indbyrdes forbundet. Hvor intuition, vision og visualisering er naturlige værktøjer på line med de velkendte logiske, rationelle metoder. Hvor det at kende sig selv er den vigtigste forudsætning for at skabe det liv, man ønsker.   

Bogen indeholder mange praktiske anvisninger, som grundlæggende kan ændre din holdning til livet og til din måde at arbejde på. 

Hvad læserne mener .... 

I »Kunsten at gå på vandet« findes en del af svarene på, hvordan man kan lære at bruge sin intuition både som leder i sit eget liv, men også som leder af andres ressourcer. Her åbner sig en spændende verden om alt det, vi aldrig rigtigt tør tale om: Den sjette sans. Glimt af den nyeste forskning inden for det intuitive bliver genfortalt i en enkel sprogform suppleret med sjove figurer.

                                                            Berlingske Tidende 1. oktober 1998

 

Jeg har netop læst Jørgens bog »Kunsten at gå på vandet« og synes, den er både meget smuk, klar og dejlig. Jeg var lykkelig, mens jeg læste den, læste langsomt for rigtigt at nyde hvert eneste ord, og der skete det med mig, som altid sker når jeg læser noget virkeligt vedkommende: Mine energier i kroppen omstrukturerede sig, ordene gør noget ved mig! For mig er det en vigtig bog, du dér har begået.  

Mere objektivt set, synes jeg derudover, at dine forklaringer er stjerneklare, korte og alligevel fint i tråd med, hvordan »traditionelle« videnskabsmænd tænker. Jeg tror, den vil blive læst og forstået meget bredt.  

Endelig er der en god tone i den - en ægte ydmyghed og ærlighed, som jeg er sikker på vil skabe sympati hos enhver læser.  

                                                  Lisbet Theilgaard, Personaleudviklingschef

 

Jeg nåede lige at læse din bog i en pause i træningen. Jeg vil gerne rose dig meget for bogen. Den er utrolig velskrevet, godt illustreret og let at læse.

Du har forklaret et ellers vanskeligt emne virkeligt enkelt og godt. Jeg synes, det er noget af det bedste, jeg har set.

Jeg er pt. inde i en periode, hvor jeg rykker lidt mere fremad med det jeg arbejder med. Det kommer sådan i perioder. Derfor læser jeg en del om den sjette sans og beslægtede emner for tiden, og det er denne læsning jeg sammenligner din bog med.

Din bog er et virkeligt godt bidrag. Tillykke med den.

                                                               Ole Olesen, Udviklingskonsulent
  Kunsten at gå på vandet

En bog om ledelse af dig selv og andre indefra

Af Jørgen Bonde Eriksen


ISBN 87-985635-1-3

133 sider, illustreret

kr. 200,- inkl. forsendelse


Bestil på: jbe@innerlink.dkOr as e-book in English:

Walking on Water


Order here